Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 A UPC Magyarország Telekommunikációs Kft. két cég, a Kábelkom és a Kábeltel összeolvadásával keletkezett 1998-ban.  Kezdetben a UPC N. V. volt a többségi tulajdonos, majd kizárólagos tulajdonosává vált az így létrejött cégnek. 1999-ben a cég a Monortelben is többségi részesedést szerzett, ez 2008-ban egy jelentős arculatváltáson ment keresztül, és ma már Upc telekom néven működik, illetve a két cég egyesülése mára már lezárult. A UPC Magyaroszág Kft. a nemzetközi piacon jelenlévő Liberty Global Inc. tulajdonában van.

A UPC Magyarország egyik vezető távközlési cégévé vált: 2008 őszén értékesített szolgáltatásai elérték az 1,4 milliós értéket. Szolgáltatásai között megtaláljuk a televíziós (kábeles és digitális), a telefonos (vezetékes és VoIP) illetve az internetes szolgáltatásokat is. Szélessávú internet díjcsomagjai 2000-ben jelentek meg először a magyar piacon, chello néven. Jelenleg 512 Kbit/s és 20 Mbit/s közti csomag közül választhatunk, és semmilyen hűségszerződést nem kell vállalnia az előfizetőnek. Az internetelőfizetés más szolgáltatásokkal összekapcsoltan is megrendelhetjük, ebben az esetben mindegyik kevesebbe kerül, mint önmagában. Az aktuális ajánlatokról a cég honlapján lehet tájékozódni. 

Honlap: http://www.upc.huA szócikkhez társított címkék:
cég , szolgáltató
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése