Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Vatera a legnagyobb magyar aukciós portál, amely 2008-ban egy dél-afrikai cég tulajdonába került. A Vatera Kft.-t 2000-ben alapították magyar vállalkozók, az oldal nagyon gyorsan népszerűvé vált, az üzleti szféra számos díját is megkapta, ezzel is bizonyítva, hogy a magyar elektronikus kereskedelem fontos szereplője.

Az oldalon eladni és vásárolni egyaránt lehet, itt is kategóriák szerinti bontásban láthatjuk a kínálatot. A cégek, vállalkozások készleteik kiárusítására webshopot is indíthatnak. A licitálás feltételei nagyjából megegyeznek az eBay és a [TesVesz]? szabályzatával. Használata előtt a Segítség menüpontból érdemes tájékozódni a díjszabásokról, fizetési lehetőségekről és a felhasználási lehetőségekről.

 


A szócikkhez társított címkék:
cég
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése