Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A vezetéknélküli router a router egy fajtája: az adatforgalom irányítása mellett ellátja egy vezetéknélküli hozzáférési pont feladatait is. A helyi hálózatok működtetéséhez és az internetre való csatlakozáshoz nincs szükség különféle vezetékekre, mivel a vezetéknélküli adapterek ezek nélkül is csatlakoznak egymáshoz.
A vezetéknélküli routerek általában több elektronikai eszköz csatlakoztatására és a összekapcsolására is képesek (ma már ritka az olyan eszköz, amely egyszerre csak két gépet képes összekapcsolni), az egyetlen feltétel az, hogy ezeket ugyanarra a csatornára kell besorolni, mivel egyébként nem tudnak kommunikálni egymással.
 
Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák