Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A webanalitika egy weboldal látogatottsági adatainak részletes bontását és elemzését jelenti. Az online marketing elemzései, kampányai és reklámjai elsősorban a webanalitika adataira épülnek, mivel a látogatók profilját, szokásait ezekből pontosan körvonalazni lehet.  A webanalitika az összefüggéseket keresi az adatok között, amelyeket a webstatisztika állít elő. Azt vizsgálja, hogy a felhasználók mit csinálnak az oldalon, milyen tartalmak a legnépszerűbbek, mikor a legnagyobb a látogatottság. A keresőkifejezések nyomon követésével az is világossá válik, hogy milyen irányba lehet fejleszteni a tartalmakat, illetve milyen az a célközönség, aki megcélozható. 

Ma már számos webanalitika szoftver elérhető, amelyek nagyrésze fizetős. Azoknak a kisebb oldalaknak, akik ezt nem engedhetik meg maguknak, kiváló eszközt nyújt a Google Analytics is.


HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése