Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A webhosting szolgáltatás a honlapok üzemeltetésének biztosítását jelenti technikai oldalról. A szolgáltatók erre a célra megfelelő szerverekkel és tárhellyel biztosítják a [weboldal}ak kiesés nélküli elérhetőségét. Magyarországon is számos cég foglalkozik webhosztolással, ez általában összekapcsolódik a [domainregisztráció]?val is. Vagyis az a cég vagy magánszemély, aki saját honlapot akar készíteni, egy helyen bejegyzetetheti a domaint, előfizethet a tárhelyre, és bérelheti a szervert. Ez a megoldás biztosítja azt, hogy gyakorlatilag bárkinek lehet saját weboldala anélkül, hogy a mögötte lévő infrastruktúra karbantartásával foglalkoznia kellene, mivel ezt a havi előfizetési díjért cserében elvégzik helyette, így csak a tartalmak feltöltéséről és frissítéséről kell gondoskodnia.

Az előfizető különféle előfizetési konstrukciók közül választhat attól függően, hogy milyen típusú karbantartásra és mekkora tárhelyre van szüksége. 
Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák