Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Honnan indultak és hova jutottak a világ legnagyobb webshopjai? Ismerje meg a legendákat!

 

A Black Friday mozgalomban, illetve ennek internetes változatában, a folyamatos kedvezményes akciók hátterében egy egész üzletág dinamikus felemelkedése áll. Az internetes kereskedelem, a webshopok feltörekvő piaca mára kitermelte a maga globális márkáit. Ebben az írásban azt a két legnagyobb online áruházat mutatjuk be, akiknek születése kifejezetten az internethez köthető, akik nem egy már meglévő kereskedelmi tevékenységet telepítettek át elektronikus felületre, hanem a világháló révén hoztak létre valami újat és meghatározót. Az A-betűs királyok, az Amazon, [Alibaba]? olyan internetes márkák és áruházak, ahol az egész világ vásárol, akik Black Friday akcióikkal milliókat szólítanak és mozgatnak meg. Ismerje meg Ön is ezeket a legendákat!

Bővebben a HelloBlackFriday tudástárban ⇒


A szócikkhez társított címkék:
Black Friday , HelloBlackFriday , internetes vásárlásMédiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák