Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A webstatisztika egy weboldal látogatottsági és felhasználói adatainak kvantitatív rendszerezése, szemben a webanalitikával, amely kvantitatív, minőségi elemzést ad. A statisztika nem az adatok közötti összefüggéseket elemzi, hanem listát készít a lekért kategóriák adataiból. A rendszerezés és az elemzés már emberi munkát igényel.

A webstatisztika általában olyan adatokat tartalmaz, mint: hány egyedi látogatója volt az adott honlapnak egy bizonyos időszakban? hány oldalletöltés történt ez idő alatt? melyek voltak a legnépszerűbb oldalak? hányan, és milyen oldalak hivatkoznak a szóban forgó weboldalra?
Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák