Már 1286 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A widget egy webes alkalmazás, amely beilleszthető [honlapok]?ba, kitehető az asztalra (Vista alatt, vagy a Mac-es Dashboardra), és mindig friss információt jelenít meg. Ilyen például az időjárás, vagy a híroldalak widgetjei, de kitehetjük akár a Google statisztikáit is az asztalunkra. A widgetek előnye az, hogy könnyen és gyorsan szerezhetünk információkat a segítségével, nem kell böngészőt megnyitni és várni az adott oldal betöltődésére. Attól függően, hogy weboldalba beilleszthető vagy asztalra/dashboardra kitehető widgetekről van szó, megkülönböztetjük a webes és a nem webes widgeteket. A webes kisalkalmazások szabályos HTML kódolásban, Javascriptben vagy Flashben készülnek.

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése