Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Windows Live a Microsoft különféle szolgáltatásainak és szoftvereinek gyűjtőneve. Magában foglal webes alkalmazásokat, letölthető programokat és különféle böngésző kiterjesztéseket is. 2005-ben vezették be, és akkor tulajdonképpen egy helyre gyűjtötték az addig különálló szolgáltatásokat, így funkciójában az iGoogle-hez és a My Yahoo!-hoz kíván hasonlítani. A következő szolgáltatásokat foglalja magában: levelezőfelület, chat,[ [webolda]?l fordító és - szerkesztő, blogíró felület, közösségi oldal, RSS olvasó, képszerkesztő és -feltöltő oldal, megosztható online naptár és hotspot kereső.

A Windows Live elsősorban a magánszemélyeket célozza meg, a kisvállalkozásoknak pedig a Microsoft Office Live-ot ajánlják.


A szócikkhez társított címkék:
microsoft
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése