Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Már világszerte elrajtoltak az első Windows Phone 7 mobilok, az LG, a Samsung és a HTC is bemutatta készülékeit, amelyek október közepétől kerülnek forgalomba. Magyarországon első körben az LG Optimus 7 és a Samsung Omnia 7 lesz megvásárolható.

A közösségi elemek terén az egyik legfontosabb újítás, hogy a Windows Phone 7 „emberek” (people) szolgáltatásával, a telefon egy helyre gyűjti a felhasználót érintő összes közösségi funkciót és felületet. Facebook, Twitter bejegyzések, Windows Live adatlap, ismerősök, feltöltött fotók és kommentek.

A Windows Phone 7 széria mindegyik darabja rendelkezni fog egy „Bing” gombbal, ennek segítségével rögtön kereshetünk a világhálón, attól függetlenül, hogy éppen melyik funkció aktív a telefonon.

Az irodai alkalmazásokat előnyben részesítők is jól járnak az új Windows telefonokkal: az Excel és Word dokumentumokat szerkeszthetjük és megoszthatjuk, levelezéshez pedig az Outlook mobil verziója fog rendelkezésre állni, a már jól ismert felülettel és szolgáltatásokkal.

A készülék listája, melyek Windows Phone 7-et futtatnak: HTC 7 Surround, HTC HD7, HTC 7 Trophy, HTC 7 Mozart, Dell Venue Pro, Samsung Focus, Samsung Omnia 7, LG Optimus 7/7Q, LG Quantum, HTC 7 Pro 

 

Ipad
iPhone App


iphone4
Windows7 helyi hálózat létrehozása
 


A szócikkhez társított címkék:
smartphone , windows 7 , windows phone
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése