Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Windows Phone
Verzió: 2  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2010-10-12 12:05:29
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Már világszerte elrajtoltak az első Windows Phone 7 mobilok, az LG, a Samsung és a HTC is bemutatta készülékeit, amelyek október közepétől kerülnek forgalomba. Magyarországon első körben az LG Optimus 7 és a Samsung Omnia 7 lesz megvásárolható.

A közösségi elemek terén az egyik legfontosabb újítás, hogy a Windows Phone 7 „emberek” (people) szolgáltatásával, a telefon egy helyre gyűjti a felhasználót érintő összes közösségi funkciót és felületet. Facebook, Twitter bejegyzések, Windows Live adatlap, ismerősök, feltöltött fotók és kommentek.

A Windows Phone 7 széria mindegyik darabja rendelkezni fog egy „Bing” gombbal, ennek segítségével rögtön kereshetünk a világhálón, attól függetlenül, hogy éppen melyik funkció aktív a telefonon.

Az irodai alkalmazásokat előnyben részesítők is jól járnak az új Windows telefonokkal: az Excel és Word dokumentumokat szerkeszthetjük és megoszthatjuk, levelezéshez pedig az Outlook mobil verziója fog rendelkezésre állni, a már jól ismert felülettel és szolgáltatásokkal.

A készülék listája, melyek Windows Phone 7-et futtatnak: HTC 7 Surround, HTC HD7, HTC 7 Trophy, HTC 7 Mozart, Dell Venue Pro, Samsung Focus, Samsung Omnia 7, LG Optimus 7/7Q, LG Quantum, HTC 7 Pro

iphone4
Windows7 helyi hálózat létrehozása
 

Médiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése