Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 ADSL (X)

Az előző  Microsoft Windowsokhoz képest a [Windows 7]?-ben egyszerűsödött a hálózat kezelése, egy [Homegroup]? nevű hálózati csoport révén. Ennek létrehozása valamint egy Homegroupba való belépés igen egyszerű.

Írjuk be a [Start menü]? keresőjébe a Homegroup szót (Otthoni csoport), és nyissuk meg a varázslót.

A Homegroup létrehozásához menjünk az "Otthoni csoport létrehozása" opcióra.A következő lépésben azt adjuk meg a hálózaton megosztani kívánt adatokat. Lehetőségünk van Zene, Film, Kép, Dokumentumok mappák, illetve a nyomtató megosztására. A későbbiek során ezek a megosztások módosíthatóak, illetve bővíthetőek.

 

A kiválasztás után a Windows 7 generál nekünk egy véletlen jelszót a Homegrouphoz, mely természetesen a későbbiekben módosítható, illetve utólag megnézhető a gazdagépen.
Ezen jelszó ismeretében tud bárki csatlakozni a Homegrouphoz.

 


Ezzel létrehoztuk a Homegroupot vagyis magyarul az Otthoni csoportot.


 


A szócikkhez társított címkék:
hálózat , windows
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése