Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Wipee List az egyik legegyszerűbb listakészítő alkalmazás a weben. Egy egyszerű regisztráció és a konfirmáló e-mail megérkezése után a felhasználó máris szerkesztheti a listáit. Ez is felhasználóbarát, drag-and-droppal mindent meg lehet oldani. A listákat meg is lehet osztani, és a fejlesztők azt is tervezik, hogy hamarosan a felhasználók maguk szerkeszthetik a listák stílusát, illetve készül az iPhone-os verzió is. 

A Wipee List előnye, bár kevesebbet tud, mint a listakezelő alkalmazások általában, az, hogy nagyon gyors, áttekinthető, vagyis bárki számára könnyen használható, és ráadásul teljes mértékben ingyenes.

 

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése