Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az Xpatlink.hu egy speciális linkgyűjtemény, amely iránymutatóként és hírforrásként szándékozik segíteni a Magyarországon élő külföldiek mindennapjait: egy válogatás a jelenleg elérhető legjobb, az országról és az itt található hasznos, érdekes helyekről szóló, angol nyelven olvasható információ-forrásokból.

 

A linkek tematikus boxokba vannak rendezve. Jelenleg a bal hasáb boxaiban gyakran frissülő honlapok RSS kivezetései találhatók. A másik két oszlopban az éttermektől a diplomáciai képviseletekig, az állatorvosoktól az egyetemekig különféle hasznosnak ítélt angol nyelvű tartalmakhoz vezető hivatkozásokat gyűjt össze.

 

Adatlap

Név: Xpatlink.hu

Alapítás: 2007

Tulajdonos: Neo Interactive

Besorolás: tematikus linkgyűjtemény

Tematika: turizmus, idegenforgalom, expatrióták

 

 
Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák