Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Yahoo! Messenger a Yahoo! chatkliense. Letölthető mindhárom operációs rendszerre (Mac OS X, Linux, Microsoft Windows), de minden funkció csak a Windows-os változatban működik. Használatához egy Yahoo!-os regisztráció szükséges, amely a cég más szolgáltatásait is elérhetővé teszi. 2008 októbere óta a Vistára kidolgozott verzió már nem érhető el, valószínűleg a Yahoo! felvásárlása körüli huzavonának köszönhetően. A Messenger korábbi változatai viszont teljes mértékben kompatibilisek a [Windows Live Messenger]?rel, a Microsoft chatprogramjával. A Messenger telefonbeszélgetéseket is lehetővé tesz, amelyek történhetnek két gép között, telefon és gép között is. A fájlmegosztást 2 Gbyte-ig támogatja. Az Ajaxos Yahoo! Mailből is elérhető már a kliens, illetve a Messenger is értesít az új levelek érkezéséről. Akárcsak a többi szolgáltatás, magyarul ez sem érhető el.

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése