Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Yahoo! Messenger a Yahoo! chatkliense. Letölthető mindhárom operációs rendszerre (Mac OS X, Linux, Microsoft Windows), de minden funkció csak a Windows-os változatban működik. Használatához egy Yahoo!-os regisztráció szükséges, amely a cég más szolgáltatásait is elérhetővé teszi. 2008 októbere óta a Vistára kidolgozott verzió már nem érhető el, valószínűleg a Yahoo! felvásárlása körüli huzavonának köszönhetően. A Messenger korábbi változatai viszont teljes mértékben kompatibilisek a [Windows Live Messenger]?rel, a Microsoft chatprogramjával. A Messenger telefonbeszélgetéseket is lehetővé tesz, amelyek történhetnek két gép között, telefon és gép között is. A fájlmegosztást 2 Gbyte-ig támogatja. Az Ajaxos Yahoo! Mailből is elérhető már a kliens, illetve a Messenger is értesít az új levelek érkezéséről. Akárcsak a többi szolgáltatás, magyarul ez sem érhető el.
Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák