Már 1286 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A blogmotor egy olyan szoftver, amelynek segítségével bárki elindíthatja saját blogját, vagy akár blogszolgáltatását is. Számos ilyen szoftver létezik, amelyek között több ingyenes és nyílt forráskódú fejlesztés is van már. A legtöbb blogoló szoftver szerver/kliens modellben működik, és webes felülete van. A Wordpress-nek van már olyan fejlesztése is, amely desktopos felületet is kínál alternatívaként.

A legtöbb blogmotor ugyanazokat a funkciókat kínálja, különféle módokon megvalósítva: a blog sablonjának szerkesztése, a bejegyzések formázása, kommentelési rendszer, trackback és pingback funkciók, RSS, [címkefelhő]?. A további modulok már rendszerenként változnak (kommentek moderálási módja, blogroll, hirdetések kezelése, stb.).A szócikkhez társított címkék:
blog
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése