Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Blogsearch.hu egy magyar blogkereső szolgáltatás, amely a magyar nyelven írott blogok közti eligazodást segíti. A kezdőoldalon tematikusan rendezett katalógus fogadja a látogatót, amely viszont nem tudni, hogy mi alapján épül fel, címkék alapján vagy más logika szerint (a felhasználók ajánlása alapján talán?). 2006-ban indították útjára, 2008-ban egy nagyobb átalakításon esett át - letisztultabb lett a dizájn, áttekinthetőbb a katalógus.

A többi blogkeresővel (pl. az ugyancsak magyar Miner) nem a keresésben akar versenyezni, hanem minél nagyobb blogadatbázist kívánnak létrehozni, mégpedig a felhasználók ajánlásai alapján. Ebben az adatbázisban a kulcsszavas kereséskor a blogok RSS-fájljait pörgetik át, éppen ezért a blogok regisztrációjakor érdemes megadni minél több kulcsszót az RSS cím mellé.


 



A szócikkhez társított címkék:
blog







Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák