Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Google +1 szolgáltatása lehetővé teszi, hogy a keresési találatokban ossza meg másokkal ajánlásait a felhasználó - bár egyenlőre csak google.com-on angolul indított keresésekben. A +1 tulajdonképpen annyit jelent, ez klassz! Az ajánláshoz csak klikkelni kell a +1-re az adott weboldalon vagy reklámon. Ezek a +1-ek ezután megjelennek majd a Google keresési eredményeiben

 

A +1-et egyelőre kísérletnek nevezi a Google. Ahhoz, hogy mostani formájában is tudjuk használni a szolgáltatást létre kell hozni egy nyilvános Google Account-ot, majd a ’Join the experiment’ gombra kattintanai. Ezt követően csak rákeresni valamire az angol nyelvű google.com-on, és ha teszik valami a +1-re kell klikkelni.

 

Ezek után pedig ha a Google keresőt Google Fiókunkba belépve használjuk, bármikor +1-ezhetünk újabb oldalakat, és ha olyan témában keresünk, ahol ismerőseink már ajánlottak linkeket, ezeket +1-ezve saját keresési eredményeink között is láthatjuk.

 

 


A szócikkhez társított címkék:
google , seo
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése