Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az Adsense a Google Adwords párja: azokat a hirdetéseket jelenteti meg, amelyekre előfizettek az Adwords rendszerben. Ebben az esetben a weboldalak üzemeltetői választhatják azt, hogy a Google hirdetéseit megjelentetik honlapjukon, és cserébe részesülnek a kattintások után járó profitból. A hirdetések lehetnek szöveges, videó- és audió tartalmak is. Az oldalon való elhelyezésről az adott oldal tulajdonosa dönt, szabályozhatja ezek méretét, színét, váltakozási gyakoriságát is. Beállíthatja azokat a kulcsszavakat, amelyek az oldal tartalmához illeszkedő reklámokat szűrnek, így a felhasználó számára is releváns tartalmakat jelenítenek meg. A Google üzletpolitikájához az is hozzátartozik, hogy a hirdetések jól elkülöníthetőek kell legyenek a többi tartalomtól: a látogató világosan meg kell tudja különböztetni őket.


A szócikkhez társított címkék:
google
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése