Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A GTS-Datanet Távközlési Kft. 1993-ban jött létre a GTS Central Europe leányvállalataként, 2008-ban a Columbia Capital, M/C Ventura és Innova Capital konzorcium tulajdonába kerül.

Internet előfizetési csomagjai között modemes és ADSL csomagok találhatóak, az utóbbiak csak már létező telefonelőfizetés esetén rendelhetőek meg. Meztelen ADSL csomagjaik a Yo! név alatt találhatóak, amelyekhez azonban meg kell tartani a telefonelőfizetést is, tehát csak félig-meddig meztelen. 

A cég ezek mellett szerver hosztingot és különféle telefonos szolgáltatásokat is kínál.

Előfizetői bázisa 60 ezer fő körül mozog, kezdetben közintézmények, cégek voltak az ügyfelei, ma már a lakosság köréből is egyre többen csatlakoznak. 

Honlap: http://home.datanet.hu
Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák