Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A hotspot egy olyan internet-hozzáférési pont, amely egy vezetéknélküli hálózaton keresztül biztosít kapcsolódási lehetőséget az internetre. Ezek a kapcsolódási pontok nyilvánosan hozzáférhetőek és használhatóak. A legtöbb ingyenes, bár még mindig vannak olyan szolgáltatók, akik előfizetés vagy fizetős sms ellenében engedélyezik csak az általuk üzemeltett hotspotok használatát.
A hotspotokon keresztül minden olyan eszközzel (notebook, PDA, mobil telefon, stb.) csatlakozni lehet az internetre, amely támogatja a vezetéknélküli kapcsolatokat.
Az ingyenes hotspotok kétféleképpen működnek: az üzemeltetők működtethetnek olyan nyílt rendszert, amelyre bárki korlátozás nélkül csatlakozhat, vagy pedig csak engedélyezés után használhatja a belépő a hálózatot, és akkor is csak bizonyos keretek között (adatforgalom korlátok között).
A kereskedelmi hotspotok csak fizetés és engedélyezés után használhatóak.

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése