MPL-PostaPont-nyeremenyjatek
Már 1286 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az internetszolgáltatók általában két típusú előfizetést kínálnak: határozatlan időre szólót és határozott idejűt. A határozatlan időre szóló szerződések általában többe kerülnek, de előnyük, hogy az előfizetőt semmilyen korlátozás nem köti, bármikor felmondhatja a szerződését következmények nélkül.
A határozott időre szóló szerződés, más néven hűségszerződés általában kedvezményesebb feltételeket kínál: elengedik a [bekötési díj]?at, alacsonyabb áron kínálják ugyanazt a díjcsomagot, illetve további kedvezmények is járhatnak vele. Viszont az előfizető kötelezi magát, hogy a hűségidő időtartama alatt (általában 1-2 év) igénybe veszi a szolgáltatást. A hűségidő alatt megváltozhatnak a díjcsomagok: ami kedvezőnek tűnt, az rövid időn belül már drágának számíthat. Ezért, ha az előfizető mégis felmondaná a hűségszerződést, akkor számolnia kell a következményekkel: a szerződés teljes időtartamára a díjat és a kötbért is ki kell fizetnie, és még más szankciókat is el kell szenvednie. Illetve, minden egyes szolgáltató rögzíti azokat a feltételeket, amelyek mellett ő bontja a szerződést: ilyen lehet a maximális adatforgalom korlát átlépése például. Ha a szolgáltató mondja fel a hűségszerződést, akkor az előfizetőt nem terheli semmilyen további kötelezettség.
A szerződések feltételeiről az Általános szerződési feltételekből és az egyedi szerződésből lehet tájékozódni, ezeket minden szolgáltatónak kötelessége nyilvánosságra hozni.

Hirdetés
MPL-PostaPont-nyeremenyjatekMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése