Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Internetes vásárlási tudástár
Verzió: 5  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2017-09-29 12:02:54
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A HelloBlackFriday portál célja az online vásárlás népszerűsítése. Ezt a célt nemcsak a folyamatosan frissülő, [Black Friday] jellegű akciók gyűjtése, hanem a kezdő és haladó internetes vásárlók számára felépített tudástár is szolgálja.

 

A fő tartalmak közül néhány:

Hogyan fizethetünk a weben? Miért biztonságos ez? Milyen fogyasztóvédelmi jogokat védik az online vásárlókat? Hogyan működnek a webshopok, hogyan indíthatunk ilyet, milyen szabályzás vonatkozik az online áruházakra?


[Biztonságos bankkártyahasználat a neten]. Miért biztonságos ez?


Ezen kívül kiszállítási tippek, webshop történelem, és speciális webes szolgáltatások – árösszehasonlító-, és aukciós oldalak – kerülnek a portálon bemutatásra. A fenti, edukációs tartalmak mellett a portál színes hírekkel, érdekességekkel és természetesen kifogyhatatlan akciós ajánlatokkal kívánja magát nélkülözhetetlenné tenni a magyar internetes vásárlóközönség számára.


Milyen fogyasztóvédelmi jogok védik az online vásárlókat? Hogyan működnek a webshopok, hogyan indíthatunk ilyet, milyen szabályzás vonatkozik az online áruházakra?

Ezen kívül kiszállítási tippek, [webshop] történelem, és speciális webes szolgáltatások – árösszehasonlító-, és aukciós oldalak – kerülnek a portálon bemutatásra. A fenti, edukációs tartalmak mellett a portál színes hírekkel, érdekességekkel és természetesen kifogyhatatlan akciós ajánlatokkal kívánja magát nélkülözhetetlenné tenni a magyar internetes vásárlóközönség számára.

 

Kapcsolódó szócikkekMédiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák