Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 

Az iPhone az Apple által forgalomba hozott multimédiás mobiltelefon. Az érintés érzékeny képernyővel ellátott készülék a hagyományos telefon funkciók mellett kameraként, hordozható zene- és filmlejátszóként is működik, valamint e-mail- és web böngésző szolgáltatásokat nyújt.

 

Az iPodok népszerűségét követően 2007 júniusában jelent meg az első készülék az Egyesült Államokban, melyet még abban az évben az év találmányának nevezett a Time magazin. Forradalmi design-ja, mely nem tartalmaz gombokat, csak érintőképernyőt, és az erre fejlesztett, könnyen és egyszerűen kezelhető operációs rendszer az iOS olyan népszerűséget hozott a készüléknek, amely hűen tükröződött a bevételekben is. Közel egy évvel később jelent meg az iPhone telefon 3G-t támogató verziója, mellyel még egyszerűbbé vált internetkapcsolatot létesíteni.

 

Bevezetése óta csaknem 90 milliót adtak el a különböző verziókból.

 


A szócikkhez társított címkék:
apple , iphone
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése