Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A levelezőprogram vagy e-mail kliens egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy leveleit letöltse a számítógépére és ott tárolja azokat, illetve onnan küldje el kimenő üzeneteit. Előnye, hogy offline módban is ellenőrizni lehet a leveleket. Ezek a programok általában ingyenesek, gyakran magának az operációs rendszernek a beépített részei. Telepítés után be kell állítani a megfelelő postafiókat (SMTP, POP3 vagy IMAP szabványok alapján), és ezután már érkeznek a levelek. Legnépszerűbb offline változatai a Mozilla Thunderbird, a [Mac OSX]?-es Mail, a Microsoft Outlook. Online változatban a szolgáltató a saját szerverén tárolja az üzeneteket. A legnépszerűbb webes kliensek a Gmail, a Yahoo! Mail és a Hotmail.

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése