Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Nolblog.hu az egyik legfrissebb magyar blogszolgáltató, amelyet a Népszabadság napilap online változata, a Nol.hu működtet. Az adatvédelemről szóló ismertetőjükben tájékoztatják a felhasználókat arról, hogy adatait (IP-cím, e-mail-cím, cookie-k) tárolják annak érdekében, hogy szolgáltatásaikat optimalizálják, de ezeket harmadik fél számára nem adják ki, illetve a felhasználó kérésére törlik is.

A blogoló felület a szokásos lehetőségeket kínálja: bejgyzések szerkesztése, kép- és hanganyag feltöltése. A kezdőoldalon néhány kiemelt blogger bejegyzéseit olvashatjuk, illetve a legfrissebb bejegyzések listájában is böngészhetünk.


A szócikkhez társított címkék:
blog
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése