Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Picasa Web Albums a Google által üzemeltetett online képmegosztó felületet. Funkcióiban a Flickr-hez hasonlít. 1 GB ingyenes tárhelyet biztosít minden felhasználónak, a további használatért már éves bérleti díjat kell fizetni, amely a webtárhely méretével arányosan növekszik.

A képeket itt is allbumokba lehet rendezni, ezek diavetítés módban is megtekinthetők, és a képekhez kommenteket is lehet fűzni. Újabban már be lehet jelölni, hogy hol készültek földrajzilag a képek, a Google Maps-en meg is lehet ezt aztán tekinteni.

A felület a Google felhasználók számára elérhető, feltölteni lehet a weboldalról kiindulva, de az olyan asztali alkalmazásokból is, mint a Picasa vagy az iPhoto is.


HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése