Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 A SoundCloud online zenemegosztó és feltöltő oldal, amely a hasonló oldalakhoz (YouTube, Vimeo, stb.) képest egyedi funkciókat kínál. A zenészek, de az amatőr rajongók számára is érdekes lehet az, hogy a feltöltött zenéket egy idővonal mentén lehet kommentelni - így például azonnal és pontosan jelezni lehet, ha valami nem tetszik. Az alkotó akár változtathat is ezen, és az új tracket fel is töltheti véleményezésre. Emellett persze azoknak is érdekes lehet az oldal, akik csak a legújabb zenékre kíváncsiak, és csak hallgatni akarják őket.

Az alkalmazás használata telljesen ingyenes, a feltöltött zenéket akkor lehet letölteni, ha a feltöltője engedélyezi azt. Népszerűségben lekörözheti a MySpace-t, mivel sokkal profibb és funkciógazdagabb felületet kínál: bárhova be lehet ágyazni, nincs a fájlméret korlátozva.


A szócikkhez társított címkék:
közösségi , megosztás , zene
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése