Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Suse Linux-kernelt használó [nyílt forráskódú]? operációs rendszer, amelyet Németországban kezdtek el fejleszteni. Első változata 1994-ben jelent meg, azóta a 11.1-es verziónál tartanak. A 10.4-es verziótól az operációs rendszert átnevezték openSUSE-ra, de a rövidebb elnevezés még mindig használatban van. 2003-ban a fejlesztő céget megvásárolta a Novell, és egy egész termékcsaládot hozott létre, amely az operációs rendszer mellett tartalmazza a következőket:

  • SUSE Linux Enterprise Server (SLES)
  • SUSE Linux Enterprise Desktop (SLED)

A Novell tette hozzáférhetővé az összes fejlesztést, ami azt eredményezte, hogy bárki részt vehet benne, feliratkozhat a különféle levelezőlistákra, megoszthatja ötleteit. Honlapjukról ingyenesen letölthetőek az operációs rendszer különféle verziói is.

 
Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák