Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Vimeo egy videómegosztó portál, amelyet az USÁ-ban alapítottak 2004-ben. Bár népszerűségben nem versenyezhet a YouTube-bal, sokan mégis azért választják a Vimeót fájljaik megosztására, mert jobb lejátszót kínál, a videók minősége is sokkal jobb, illetve gondosan vigyáznak arra, hogy csak jogtiszta tartalmak kerüljenek fel az oldalra.

 

A szolgáltatás regisztráció után vehető igénybe, ezután lehet videókat feltölteni, illetve kommentelni és megosztani azokat. Viszont a feltöltés nem korlátlan (hetente 500 MB-ot lehet feltölteni), ezért 2008-ban megjelent a Vimeo Plus szolgáltatás, amely 60 dolláros éves előfizetésért plusz tárhelyet (hetente 5 GB) kínál.

 

A Vimeót blokkolják az alábbi országokban: Kína, Thaiföld, Törökörszág, Vietnam.

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése