Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 A webkamera egy olyan videókamera, amely közvetlenül a számítógéphez csatlakozik, és az általa felvett kép egy weboldalon keresztül elérhető.

Felhasználási területei közé tartoznak azok a webkamerák, amelyek folyamatos élő közvetítést nyújtanak az utcákról, városokról különféle közösségi terekről (könyvtárak, egyetemek például), illetve az időjárásjelentések elkészítésében is nagy segítséget nyújtanak.

Az egyéni felhasználásban a webkamerát általában videókonferenciára használják, a legtöbb chatprogramban már van ilyen lehetőség. Emellett amatőr videók elkészítésére is nagyon elterjedt eszköz, ezek közül többet is meg lehet nézni a YouTube-on.


A szócikkhez társított címkék:
periféria
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése