Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Windows Live Space vagy más nevén az MSN Spaces a Microsoft közösségi oldala és blogszolgáltatása. A blogírás mellett a felhasználó képeket tölthet fel, albumokba rendezheti azokat, különféle listákat készíthet zenékről, filmekről és könyvekről, illetve kialakíthatja baráti hálózatát, amelyen belül címkék segítségével alakíthat ki különféle csoportokat. Profilján pedig megadhatja magáról azokat az információkat, amelyeket akar, és dönthet arról, hogy ezek teljesen nyilvánosak vagy csak korlátozottan hozzáférhetőek legyenek. Az alapfunkciók mellett különféle gadgetek közül is lehet választani, amelyekkel színesebbé tehető az oldal. 

Az oldalt számos kritika is érte, például azért, mert korlátozza bizonyos „csúnya” szavak használatát, így például Kínában a demokrácia és a szabadság kifejezéseket.


A szócikkhez társított címkék:
blog , közösségi , microsoft
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése