Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Windows Phone 8
Verzió: 1  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2013-03-05 17:05:13
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A Windows Phone 7 utódja, az új platform már nem Windows CE, hanem Windows NT kernelen fut, így ugyanarra az alapra épül, mint a Windows 7 és a Windows Phone 8[Windows 8]. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően a PC-s szoftverek átportálása egyszerűbbé vált, a [platform] már az erősebb hardvereket és az [NFC] technológiát is támogatja. Apróbb újdonságként megjelentek a kis csempék, valamint a gyereksarok.

 

Az alapok ugyanazok maradtak, a csempék dinamikusan szállítják az információkat, a közösségi oldalak mélyen integrálódnak, a rendszer akadás nélkül teszi a dolgát, és a kapcsolt szolgáltatásokkal a Windows 8 [kliens]ekkel történő együttműködés is gördülékeny. A csoportok mellé szobákat is kaptunk, amik megkönnyítik a csoportok közti kommunikációt. Létrehozhatunk gyereksarkot, ahol csak a gyerekek számára engedélyezett tartalmak láthatóak. A Microsoft rendszere biztonságos és a frissítéseket is jól kezeli.

 

Médiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése