Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 

MyVIP közösségi és ismerkedési hálózat működése, hogyan lehetek tag a MyVIP-ban?

 

A MyVIP egy magyar közösségi oldal, amelynek működési elve nagyon hasonlatos az Iwiw-hez. Ugyanúgy meghívó alapján lehetett regisztrálni, azonban szemben a korai Iwiw-el, itt kérni kellett a meghívót, és a regisztrált tagoknak korlátlan mennyiségű meghívó áll rendelkezésükre.

A MyVIP 2006-ban indult, ekkoriban az Iwiw már négy éve működött, ezért a korlátlan meghívó küldéssel elsősorban a gyors taglétszám növelést tűzték ki maguk elé, hiszen az indulás után alig nyolc hónappal elérték az egymilliós taglétszámot.

 

Fontos különbség még (volt) a korlátlan képfeltöltési lehetőség, amely szintén az Iwiw hasonló, ám erősen korlátozott szolgáltatásának hátrányát igyekeztek kihasználni. Jelenleg a MyVIP-nek közel 2,5 millió regisztrált tagja van, ám arra vonatkozóan nincs adat, hogy ebből mennyi az aktív felhasználó. Mára azonban a meghívásos módszer – idejétmúlt lévén – megszűnt, és bárki kezdeményezheti regisztrációját az oldalon.

 

A regisztráció viszonylag egyszerű, egy valós e-mail cím birtokában bárki kezdeményezheti azt. A megerősítő levélben egy linket kapunk, erre kattintva megkezdhetjük a regisztráció folyamatát. Itt a szükséges adatok – név, lakhely, kor stb. – megadása után beállíthatjuk azok publikusságát, majd megkezdhetjük a profilunk felépítését. Létrehozhatjuk saját galériánkat, ahol korlátlan mennyiségű fotót tárolhatunk.

 

A MyVIP indulása kezdetén egyik legnagyobb újítása a klubrendszer volt. Bárki létrehozhatott bármilyen klubot, amelyhez szabadon lehetett csatlakozni. A létrehozás után egy hónappal azonban fizetős SMS-el kellett azt megerősíteni, kiküszöbölvén a kamu, vagy komolytalan klubokat. A klubok viszont két hónapnyi inaktivitás – az alapító részéről – után automatikusan törlődnek. A klubokhoz azok csatlakozhatnak akik ezt a szándékukat jelzik, és az alapító ezután visszaigazolja azt.

 

iwiw belépés

Facebook

A privi.hu működése


A szócikkhez társított címkék:
iwiw , közösségi , média , MyVIPMédiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák