Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Blogter.hu a második legnagyobb magyar blogszolgáltató a Blog.hu-t követően. Felhasználási feltételei szerint az indíthat blogot, aki már betöltötte a 14 évet, illetve aki betartja a hatályos törvényi előírásokat. Tiltják mindemellett a kisebbségek bántását, a plagizálást, a reklámokat, továbbá azt is, hogy a Blogter.hu-n publikált tartalmakat bárki elemezze, vagy akár egy másik oldalon gyűjtse őket bármilyen rendszer szerint. Ezek mellett arról is tájékoztatják a felhasználót, hogy pontosan lekövetik a Blogtéren való mozgását (milyen blogokat ír, hol szól hozzá, milyen más felhasználók adatait tekinti meg), ezt pedig az IP-cím és a cookie-k tárolásával teszik. 

A blogszerkesztő felület ugyanazokat tudja, mint a Blog.hu-é, bár néhány különbség azonnal szembeötlik: a blogger itt azonnal be tudja sorolni bejegyzéseit valamilyen kategóriába, ezzel pedig saját maga hozhatja létre a besorolását, szemben a másik blogszolgáltatóval. Azt is be lehet állítani, hogy a felhasználó engedélyezi-e a hozzászólásokat, illetve kívánja-e azokat moderálni megjelenésük előtt. A másik újdonság az, hogy a bejegyzést Google-re is lehet „optimalizálni”: egy dobozban meg lehet adni egy alternatív címet, leírást és címkéket is, amelyekről a bejegyzés szerzője úgy gondolja, hogy a Google könnyebben indexeli és blogja jobb helyezést ér el a találati listákon.

A hagyományos blogolás mellett a Blogtér a mikroblogok számára is biztosít felületet, az Üzenetek menüpont alatt, ahová max. 140 karakternyi szövegeket lehet posztolni.

Kapcsolódó szócikkekA szócikkhez társított címkék:
blog , dottedarm , szolgáltató
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése