Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az Interware Internet Szolgáltató Zrt. a magyar piac legnagyobb szerver üzemeltetője, illetve a domain regisztráció terén is vezető pozícióban van, mindemellett internet előfizetéseket és - az [eTel]? Magyarország 2007-es felvásárlásával immár nem csupán internetszolgáltató, hanem telekommunikációs vállalatként - hang alapú szolgáltatásokat is kínál. A cég 1996 óta működik, és kizárólagosan magyar tulajdonban van. 2007-ben felkerült az 50 legdinamikusabban fejlődő európai tecnológiai céget tartalmazó listára. Fejlődését mutatja az az adat is, hogy évről évre megduplázódott ügyfelei száma, amely 2008-ban meghaladta a 22 ezer főt.

Az Interware online jelenlétét korábban az [Altavizsla]?, a [Freeweb.hu]? és a [Tar.hu]? is fémjelezte, amely weboldalakat azonban 2008. decemberében megvásárolta a MyVip-et is üzemeltető [Generál Média]?.

Honlap: http://www.interware.hu/
Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák