Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Joost egy peer-to-peer technológiát használó IPTv szolgáltatás. Lényeg az, hogy a számítógép  tévéként is használható, és csupán csak egy böngészőre van ehhez szükség. Egyelőre nem valós idejű műsorokat közvetítenek, hanem a jogtulajdonosokkal kötött szerződések alapján vannak fent filmek, sorozatok, videoklippek, stb. A szolgáltatás ingyenesen igénybe vehető, a kiválasztott műsor online nézhető meg, a korábbi letölthető alkalmazás támogatását megszüntették.

A Skype és Kazaa fejlesztői, Niklas Zennström és Janus Friis 2006-ban kezdték írni az alkalmazást egy 150 fős fejlesztői csapat segítségével. A Joost jelenleg a béta verziónál tart.
Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák