Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Magyar Telekom Nyilvánosan Működő Részvénytársaság a Matáv utódának tekinthető: az 1993 és 1995 között lezajló privatizációs folyamat eredményeként a Deutsche Telecom és az Ameritech International alkotta MagyarCom konzorcium a cég 67,3%-át vásárolta meg. 2000-ben a Deutsche Telekom a részvények 59,52%-át szerezte meg, ezzel főrészvényessé vált. 2001-től kezdődően a MagyarCom felvásárlásba fogott: a macedón MakTel többségi részvényesévé vált, illetve megvásárolta az Emitel Rt.-t is és a Westelt is. A cég 2002 óta vezető pozíciót tölt be a vezetékes- és mobiltelefon és az internetszolgálatások területén. 2004-ben a Westel nevet váltott, és T-Mobile Magyarország Rt. néven működött tovább. 2005-ban az egész cégcsoport Magyar Telecom Csoport névre vált át. A csoport tagjai: T-Com (a Matáv vezetékes szolgáltatásainak utódja), a T-Online (az Axelero utódja), a T-Mobile, a T-Systems és a T-Kábel.

A Magyar Telekom jelenleg vezetékes és mobilkommunikációs szolgáltatásokat kínál a lakosság részére, különféle ajánlatai vannak üzleti ügyfelei számára és ezekhez szorosan nem kapcsolódó új fejlesztéseket is kínál. Ezeket a T-Home, a T-Mobile és a T-System aldomaineken böngészhetjük, ahol a különféle termékek és szolgáltatások közül választhatjuk ki a nekünk leginkább megfelelőt. Internetelőfizetései között megtaláljuk a DSL-alapú, a kábeles és [mobil internet]? hozzáféréseket is. Kábeltévé elfőizetés helyett választhatjuk az IP-tv csomagokat is, is illetve a vezetékes és mobil telefonszolgáltatások mellett VoIP digitális telefon díjcsomagot is találunk.

Honlap: http://www.magyartelekom.hu/


HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése