Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A távoli futtatás egy adott program másik gépen való végrehajtását jelenti. Használata az olyan munkafolyamatok során előnyös, amikor nagy memóriát igénylő műveleteket kell végrehajtani a feladatok elvégzéséhez. Ilyenkor a memóriaigényes feladatot el lehet végeztetni egy másik, nagy teljesítményű géppel, és az eredmények feldolgozására, értékelésére egy másikat lehet használni.

A távoli futtatás egy rendszergazda számára is hasznos, mivel apróbb hibákat, ellenőrzéseket távolra is el tud végezni az általa karbantartott rendszeren, anélkül, hogy a gépekkel egy fizikai térben kellene tartózkodnia.

A távoli futtatásra már minden operációs rendszeren van lehetőség, és különféle alkalmazások közül lehet választani, amelyek segítségével kapcsolatba lehet lépni egy másik hálózaton levő gépen. Használatához viszont már haladó számítógépes ismeretek kellenek.

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése