Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Avast
Verzió: 1  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2012-07-13 15:04:56
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Az avas Home Edition verziója az egyik otthoni és nonprofit szervezetek számára ingyenesen letölthető [vírusirtó] [program]. Az Avast Professional verziója gyorsabb frissítéseket használ, és fizetős.


Létezik magyar verziója, alkalmas levelek ([POP3], IMAP4, [SMTP]), háttértárolók teljes ellenőrzésére, azonnali üzenetküldő figyeléssel, hálózati, webes védelemmel, rootkit védelemmel, [spyware] védelemmel és [file] védelemmel is rendelkezik. Működik 32 és 64 bites [Windows] alatt is.

Erőforrás igénye: rendszer erőforrás keresés közben: 75MB, rendszer erőforrás háttérben 30 MB, keresési idő: 2,5 perc\12000 fájl. Azoknak ajánlott a telepítése, akiknek jó sok [RAM]-juk van, mivel a friss install utáni 30 mega több szokott lenni, keresési ideje viszont kiemelkedő.

Egyik ingyenes vírusirtó, így az Avast sem nyújt 100% védelmet. Hiányoznak belőle bizonyos funkciók, amik a fizetős társukban benne van. Nincs [szkript] blokkolás és command line scanner.

Regisztráció nélkül egy hónapig használhatjuk, regisztráció után pedig egy évig. Ha lejár a licenszünk, ingyen kérhetünk hozzá újat.

  

Avast letöltése 

 

Médiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése