Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 A Click2try [nyílt forráskódú]? operációs rendszer, amelyet cloud computinggal lehet futtatni. Nem kell telepíteni a számítógépre semmit, csupán a Click2try oldalán regisztrálni, és már is használható a linux-alapú rendszer. Ugyanúgy telepíthetünk rá alkalmazásokat, mint az offline rendszerekre, kapunk ingyenes tárhelyet is. Tesztkörnyezetnek kiváló, bár egy kicsit lassú. A lényege az, hogy teljesen ingyen kapunk egy virtuális gépet (az egyetlen megszorítás az, hogy egyszerre mindenkinek csak egy gépe lehet), és máris lehet használni bármire. Nem kell a [telepítés]?re várni, nem kell hozzá semmilyen külső erőforrás.

A virtualizáció, a cloud computing és a nyílt forráskódú operációs rendszerek összekapcsolása még csak most kezdődött, valószínűleg éppen paradigmaváltás előtt állunk a számítógép-használatot illetően.

 


A szócikkhez társított címkék:
cloud_computing , operációs_rendszer , virtualizációMédiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák