Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 A virtuális gép egy olyan számítógépes környezet (program vagy operációs rendszer), amely fizikailag nem létezik, hanem egy más környezeten belül van virtuálisan létrehozva. Általában azért hozzák létre, hogy az eredeti környezettől eltérő feladatokat hajtson végre. Mivel a virtuális gépnek nincs közvetlen kapcsolata a fizikai erőforrásokkal, ezért a hoszt annyi virtuális gépet hozhat létre, amennyit akar, és az erőforrásait is szabadon oszthatja fel közöttük. A felhasználó viszont úgy fogja látni, mintha ezek a gépek merevlemezzel, RAM-mal, processzorral és hálózati kapcsolatokkal rendelkeznének, pedig ezek az erőforrások virtuálisak.
Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák