Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az Econet.hu Rt. jogelődje az Eco.Net Hungary Kft. volt, ezt 1996-ban alapították. Kezdetben fő tevékenységi köre az adatközlés, -kezelés és -szolgáltatás volt, ma már széles körű információtechnológiai szolgáltatásokat nyújt. Ezek között megtaláljuk a tartalomszolgáltatást, a portálépítést, a fejlesztést. Internetes szolgáltatásaik a valamikori Externet és UltraWEb cégek területeit foglalja magában: az előbbi az internet- és telefonszolgáltatást látja el, az utóbbi a webtárhely szolgáltatásokról gondoskodik. 

Az Externet, amely 2008-ban lett az Econet.hu része, főként ADSL alapú internetelérést biztosít, illetve a magyar piacon eddig egyedülálló módon ajánlja a PowerDSL nevű csomagját üzleti előfizetői számára. Ez a csomag 50 Mbit/s letöltési sebességet tesz lehetővé, amely a leggyorsabb Magyarországon.

Honlap: http://www.econet.hu
Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák