Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Freeblog blogszolgáltató a Magyar Vendor Kft. tulajdonában van, és 2005 óta kínál blogolási felületet, amely ingyenesen, bárki által használható egy regisztrációs folyamat után. A felhasználási feltételek a Blog.hu és Blogter.hu szabályozásához képest sokkal egyszerűbb és általánosabb, nem térnek ki például a reklámozás és más korlátozások feltételeire sem.

A szolgáltatás összekapcsolódik olyan más portálokkal, mint az Est.hu, a Jox.hu, a Sziget.hu, ezeket a Freeblog kezdőoldaláról mind elérheti a felhasználó. A kezdőoldalon itt is tematikusan rendszerezett blogajánlókat találunk, illetve van néhány kiemelt szerző is. A blogok kategóriák szerinti bontásban is megjelennek, ha valaki csak a sportra kíváncsi, akkor a kategória alatt megtalálja az oda vágó bejegyzéseket.

A blogoló felület a szokásos: lehet szerkeszteni a posztokat, képet, zenét feltölteni, beállítható a blog és a blogger adatainak publikussága, illetve a felhasználó választhat a gyári sablonok közül, vagy akár a sajátját is feltöltheti.

Kapcsolódó szócikkekA szócikkhez társított címkék:
blog , szolgáltató
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése