Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 

Sok kritika érte az iPhone-ok fedőüvegét, annak törékenysége miatt, az iPhone 4-é például kifejezetten sérülékeny, annak ellenére, hogy az Apple szerint 30-szor ellenállóbb a műanyagnál (kérdés persze, hogy melyik műanyag). Ennek oka valószínűleg abban rejlik, hogy az új kijelzőtechnológia miatt vékonyabb az üveg a hagyományosnál.

 

Természetesen a konkurencia ezt nem hagyta szó nélkül, és a Samsung, LG, HTC stb. soha nem felejti el kihangsúlyozni a saját termékeik – egyébként valóban nagyon ellenálló – GorillaGlass technológiájú kijelzőit.

 

Persze az Apple sem ül tétlenül a babérjain, és folytatja a kutatást egyéb anyagok után, egyik jele ennek, hogy 2010 nyarán megvásárolták a Liquidmetal Technologies nevű céget, akik vezető szerepet játszanak az anyagtechnikában, és valószínűleg komoly segítséget nyújthatnak a jövő telefonjainak kifejlesztésében.


A szócikkhez társított címkék:
iphone
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése