Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Szponzorált linkek


A Jumpchart egy ingyenes online honlaptervező, amelynek segítségével akár egy szövegszerkesztőben is össze lehet rakni egy weboldalt.

Emellett pedig akár többen is dolgozhatnak ugyanazon a projekten, és miután kész van a honlapterv, a fizetős verzió azt is lehetővé teszi, hogy Wordpress-be exportáljuk, így akár azonnal egy [skin]?t is társíthatunk hozzá. Nagy segítség az is, hogy az alkalmazás azonnal felismeri, hogy milyen típusú fájlról van szó, képről vagy szöveges  fájlról és azonnal ennek megfelelően is kezeli őket.

Az ingyenes változat viszont elég korlátozott: csupán 10 oldalt lehet benne készíteni, a 100 oldalas bővítésért már havi 25 dollárt kell fizetni.

Szponzorált linkekMédiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák