Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Windows Phone 7 utódja, az új platform már nem Windows CE, hanem Windows NT kernelen fut, így ugyanarra az alapra épül, mint a Windows 7 és a Windows Phone 8Windows 8. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően a PC-s szoftverek átportálása egyszerűbbé vált, a platform már az erősebb hardvereket és az NFC technológiát is támogatja. Apróbb újdonságként megjelentek a kis csempék, valamint a gyereksarok.

 

Az alapok ugyanazok maradtak, a csempék dinamikusan szállítják az információkat, a közösségi oldalak mélyen integrálódnak, a rendszer akadás nélkül teszi a dolgát, és a kapcsolt szolgáltatásokkal a Windows 8 kliensekkel történő együttműködés is gördülékeny. A csoportok mellé szobákat is kaptunk, amik megkönnyítik a csoportok közti kommunikációt. Létrehozhatunk gyereksarkot, ahol csak a gyerekek számára engedélyezett tartalmak láthatóak. A Microsoft rendszere biztonságos és a frissítéseket is jól kezeli.

 

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése