Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Microsoft, IBM, ATI, Samsung, Sis által kifejlesztett, hetedik generációs játékkonzol, amit 2005. május 12-én mutattak be. Vetélytársa a Sony PlayStation 3Xbox 360- játékkonzol és a Wii.


Premium, Core, Elite, Arcade, Jasper formában volt kapható. AZ Elite csomag már fekete volt, először volt benne HDMI csatlakozó. A mai Jasper alaplappal és 150 W-os táppal kapható.


DVD-t és CD-t képes lejátszani, a játékok általában DVD-n kaphatóak hozzá. Blu-ray lemezt nem tud lejátszani. Saját Microsoft formátumú [lemez]?ei vannak, másolt lemezeket nem játssz le, és merevlemezről, adathordozóról képeket, zenéket és videókat is lejátssza.


Az XBOX 360 operációs rendszerének kezelőfelülete az Xbox 360 Dashboard, ezen keresztül irányíthatjuk a gépet. A Dashboardot frissíthetjük XBOX LIVE! rendszeren keresztül automatikusan, vagy manuálisan újabb szoftverek elindításakor.


A konzolhoz elérhető online felület az Xbox Live, amelyen az Xbox játékosai összemérhetik tudásukat az Xboxukon. 3 féle tagság vásárolható: 1, 3 és 12 hónapos. Letölthetünk ingyenesen játék demokat, videó játékokat, játék kiegészítőket...
 
 
Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák