Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Buzzword az Adobe flashes online irodája, amely leginkább a Google Docs-hoz hasonlít funkcióiban, viszont a gép kapacitásait jobban igénybe veszi. A flashes felület a funkcionalitás róvására megy, mivel több percig tart, amíg az oldal betölt, és az oldalfrissítések is nehézkesek.

Jelenleg a béta verzió elérhető, angol, német és francia nyelveken. A regisztráció után máris készíthetőek a különféle fájlok, amelyek minden módosításáról külön másolatot készít. Ez mindenképpen hasznosnak bizonyulhat egy fontos projekt esetében, de az egyszerűbb szöveges dokumentumok esetében inkább zavaró. A háttér fekete és szürke árnyalatú, ez is a koncentrációt hivatott elősegíteni. Az egyetlen zavaró tényező a magyar felhasználó számára az lehet, hogy az ékezetes karakterek közül nem mindent támogat. 

Az exportálási lehetőségek között ott vannak a Microsoft-os formátumuk, a .odt kiterjesztések, a HTML-es és a PDF-es lehetőségek is. 

Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák