Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Google Docs, magyarul Google Dokumentumok és Táblázat az egyik legnépszerűbb online irodai szolgáltatás a weben. Használatához egy Google regisztráció szükséges, és máris kezdődhet a munka.

Az offline alkalmazáscsomagokban megszokott három funkció - szövegszerkesztés, táblázat- és prezentációkészítés - közül lehet itt is választani. A kezelőfelület a Google-től megszokott módon egyszerű és letisztult, a menükben csak a legfontosabb funkciók vannak jelen, vagyis kevesebbet tud, mint a hagyományos irodai szoftverek. Viszont cserében gyors, és a napi irodai tevékenységhez kiválóan megfelel, az igényesebb munkákhoz viszont érdemes a [Pages]?-t vagy a [Microsoft Word]?-öt használni.

A Google Docs-ba feltölthetünk majdhogynem minden típusú dokumentumot, és az exportálási lehetőségek is meglehetősen szélesek. A dokumentumok egyszerre többen is szerkeszthetőek, a tulajdonos meghívhat bárkit, hogy szerkessze vagy egyszerűen csak kövesse a munkát. Az alkalmazás teljes mértékben ingyenes, és offline módban is használható, így az sem jelent problémát, ha éppen nincs internet. A mobilos változatban sokáig csak megtekinteni lehetett a fájlokat, de most már a táblázatokat szerkeszteni is lehet, valószínűleg ez idővel a szövegszerkesztőkre és a prezentációkra is érvényes lesz.A szócikkhez társított címkék:
google
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése